Turbo 27

Turbo 27
 • Ideja
  (3.9)
 • Grafika
  (4.1)
 • Audio
  (4)
 • Bonus
  (3.6)
Overall
3.9
Sending
User Review
0 (0 votes)

Igraj Turbo 27 besplatno

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Turbo 27 е слот игра од провајдерот Кајот која нуди класична слот игра со три ролери и три реда, и има вкупно 27 исплатни линии. RTP (Return to Player) на оваа игра е 95.0%, што значи дека играчите можат да очекуваат враќање на 95% од своите вложени средства на долг рок. Историјата на оваа игра е инспирирана од класичните слот машини, нудејќи носталгично искуство со модерни графики и анимации.

 Turbo 27
Turbo 27

Графика и аудио

Графиките и звуците во играта Turbo 27 се дизајнирани да понудат визуелно и аудитивно задоволство за играчите. Графиките се светли и живописни, со класични слот симболи како овошја, барови, и долари, што создава носталгично чувство за играчите. Анимациите се мазни и додаваат на динамиката на играта. Звуците се внимателно избрани за да ја надополнат атмосферата, со класични слот машини звуци при вртење на ролните и освојување на добивки, што го прави искуството уште поинтересно и возбудливо.

Симболи

Во играта Turbo 27 симболите се поделени на високо платежни и ниско платежни. Високо платежни симболи се симболот со долар ($) кој нуди 1000 за 3 во линија, и симболот со ѕвонче кој нуди 500 за 3 во линија. Нископлатежни симболи се симболот со цреши кој нуди 200 за 3 во линија, симболот со грозје кој нуди 150 за 3 во линија, симболот со сини боровинки кој нуди 100 за 3 во линија, и симболот со BAR кој нуди 50 за 3 во линија. Играта исто така вклучува Wild симбол кој го заменува секој друг симбол за да формира добитна комбинација. Скатер симболот активира бонус функции како бесплатни вртења кога ќе се појави одреден број пати на ролните.

Симболи
Симболи

Бонус

Turbo 27 нуди неколку интересни бонус функции кои ја прават играта уште поинтересна за играчите. Во играта постојат Wild (дива карта) и Скатер симбол кои играат значајна улога во бонус функциите. Wild симболот може да го замени било кој друг симбол за да помогне во формирање на добитни комбинации. Скатер симболот активира бонус функции како бесплатни вртења кога ќе се појави одреден број пати на ролните.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*