Super Sweets

Super Sweets
 • Ideja
  (3.8)
 • Grafika
  (3.7)
 • Audio
  (4.1)
 • Bonus
  (3.8)
Overall
3.9
Sending
User Review
0 (0 votes)

Igraj Super Sweets besplatno

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Super Sweets од Betsoft е интересен слот со 5 ролни и 3 реда. Слотот има вкупно 10 фиксни исплатни линии и се карактеризира со слаткарска тема, исполнета со шарени бонбони и чоколади.

RTP-то на оваа игра изнесува 95.04%, што значи дека за секои 100 денари обложени, играчите можат да очекуваат да добијат околу 95.04 денари назад во долгорочен период.

Играта е сместена во свет полн со слатки, каде што играчите се поттикнати да ги откријат тајните на супер слатките. Во овој виртуелен свет, секое вртење на ролните носи нови изненадувања и можности за големи добивки.

Super Sweets

Графика и аудио

Сите визуелни елементи се прикажани во висока резолуција, овозможувајќи јасни и остри графики.

Анимациите се флуидни и придонесуваат за возбудливо искуство. Кога ќе се активираат бонусите, имаат специјални визуелни ефекти кои го засилуваат чувството на награда.

Слаткарската тема е конзистентна низ целата игра, со пастелни бои и слаткарски мотиви кои создаваат пријатна и разиграна атмосфера.

Играта има забавна и весела музичка подлога која совршено се вклопува со темата на играта. Музиката е ненаметлива и пријатна, овозможувајќи долги сесии на играње без замор.

Секој спин и добивка е придружен со уникатни звучни ефекти кои го подобруваат искуството. Звуците на вртењето на ролните, како и звуците при активирање на бонуси, се дизајнирани да го зголемат возбудувањето и да го нагласат секој момент на играта.

Графиката и звуците на Super Sweets се дизајнирани да го привлекуваат вниманието на играчите и да го задржат нивното интересирање за подолг период. Визуелните и аудитивните елементи се синхронизирани на таков начин што создаваат комплетно и задоволително искуство за играчите.

Симболи

Симболи
Симболи

Во слотот Super Sweets од Betsoft, симболите се поделени на симболи со високи исплати и симболи со ниски исплати. Симболите со високи исплати вклучуваат чоколадни плочки и клубени слатки, додека симболите со ниски исплати вклучуваат различни видови бонбони. Чоколадните плочки имаат највисока исплата од сите симболи, следени од клубените слатки. Симболите со ниски исплати вклучуваат сини, зелени и црвени бонбони.

Во играта постојат и специјални симболи. Симболот Wild, кој се појавува како зборот Wild, може да го замени секој друг симбол, освен Скатер, за да формира добитни комбинации. Скатер симболот, активира бесплатни вртења кога ќе се појави три или повеќе пати на ролните. Исплатите за секој симбол варираат во зависност од комбинациите и бројот на појави на ролните, со што чоколадните плочки и клубените слатки носат најголеми добивки, додека бонбоните носат помали, но чести добивки.

Бесплатни вртења
Бесплатни вртења

Бонус

Во слотот Super Sweets од Betsoft, има неколку интересни бонус функции кои го зголемуваат возбудувањето и шансите за добивки. Основните бонус функции вклучуваат специјални симболи Wild и Скатер.

Симболот Wild, има способност да го замени секој друг симбол освен Скатер, со цел да формира добитни комбинации. Овој симбол се појавува во основната игра и може да донесе значајни добивки кога ќе се појави во вистинските комбинации.

Симболот Скатер е симбол кој активира бесплатни вртења. Кога ќе се појават три или повеќе Скатер симболи на ролните, се активира функцијата за бесплатни вртења, која може да донесе дополнителни можности за добивки без да се потребни дополнителни облози.

Фокусот е на добитните комбинации и бесплатните вртења, кои ги нудат овие специјални симболи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*