20 Super Hot

20 Super Hot
 • Идеја
  (5)
 • Графика
  (5)
 • Аудио
  (5)
 • Бонус
  (4.5)
Overall
4.9
Sending
User Review
4.67 (3 votes)

Играј 20 Super Hot бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

20 Hot Blast е еден од неодамна дизајнирани слотови од провајдерот на софтвер EGT. Овој слот комбинира класична тема, со овошни и фантази теми и ги заинтересира играчите со едноставниот, но интересен тек на играта.

Слотот се состои од пет колони, по кои е познат EGT и три реда со 20 фиксни линии за плаќање, а може лесно да се игра преку кој било од стандардните веб-прелистувачи. Играчите имаат и опција за автоматска игра која може да ја активираат додека уживаат во играта.

Кога станува збор за симболите во овој слот, плодовите се комбинираат со единечни, двојни и тројни лостови заедно со специјални распрснувачи и диви фигури. Што се однесува до овошјето, тука се сливите, портокалите, лимоните и црешите, а тука се и ѕвончињата, лостовите, како и големата црвена седмица. Црвената седмица е највредниот симбол кој го наградува играчот со 3.000 пари доколку добие пет од нив.

Симболот скатер е вреќа со пари и се додава на други линии за плаќање. Во основната игра, играчот ќе освои 10.000 пари за петте кеси со пари освоени во која било позиција. Дивиот симбол е бомба која може да се појави во вториот, третиот и четвртиот ред и ќе го замени кој било друг симбол освен скатерот.

Графика

Графиката во овој слот не се издвојува особено затоа што неговиот изглед повеќе или помалку е веќе забележан во другите слотови произведени од EGT. Симболите се прикажани многу јасно и прецизно и се пријатни за око, благодарение на боите кои се многу живи, но не пренагласени, па нема да бидат тешки за окото на играчот. Единствената вистинска промена, поточно додавањето во споредба со претходните слотови произведени од EGT, е анимацијата кога бомбата ќе експлодира како див симбол, како и појавата на пламен секогаш кога ќе се појави добитна комбинација во отворот. Освен претходните две споменати ставки, се друго во врска со графичките решенија во овој слот е главно веќе видено.

20 Super Hot - графички интерфејс
20 Super Hot – графички интерфејс

Аудио

Кога станува збор за музиката во овој слот, нема нешто што не е веќе видено во слични слотови за кои заслужува признание EGT. При вртење има веќе добро познат звук, додека после секоја добитна комбинација се слуша по малку клише музика поврзана со Лас Вегас, но која генерално не звучи лошо и нема да им биде досадна на играчите, особено затоа што се појавува по победничките вртења. Има и малку поинаков звук кога ќе експлодира бомба со диви симболи, но генерално, овој слот се уште не нуди многу промени во однос на звучните ефекти и користи некои испробани и проверени рецепти што EGT ги користеше во некои од своите претходни изданија.

Бонус

За разлика од вообичаените слотови направени од EGT, 20 Hot Blast нема бонус опција за бесплатни спинови. Сепак, постојат некои други опции за играчите. Едната е опцијата за коцкање во која играчите можат да ги удвојат своите добивки со обложување на бојата на следната карта што ќе се извлече, односно дали картата ќе биде црвена или црна. Ако не погодат, играчите ја губат целата победа.

Постои и прогресивен џекпот во кој има четири нивоа на џекпот картички според знаците на стандардните карти. Кога оваа опција е активирана, играчот ќе добие 12 карти свртени надолу пред него, по три со секој знак. Износот на наградата е видлив во секое време, а играчот ќе го добие џекпотот кога ќе избере три исти знаци, а во зависност од карактерите, ќе се знае висината на освоениот џекпот.

20 Super Hot - бонус опција
20 Super Hot – бонус опција

Заклучок

Слот-играта 20 Hot Blast е дефинитивно нешто ново меѓу многуте високотехнолошки видео слотови што се појавија на пазарот, а со пристојна стратегија, играчите би можеле да постигнат прилично добар резултат.

Она што може да се смета за минус на овој слот е немањето можности за бесплатни спинови, бидејќи играчите често сметаат на оваа можност за да добијат дополнителна награда. Играчите можат навистина да уживаат во овој слот, а со опцијата за коцкање можат да ги зголемат и своите помали добивки. Прогресивниот џекпот е вклучен во овој слот повеќе како додаток, но може да биде доволно профитабилен за да донесе возбуда кај играчите кои сакаат да играат со поголеми суми. Според сето ова, 20 Hot Blast дефинитивно вреди да се испроба.

1 Trackback / Pingback

 1. Ultimate Hot - Kazinoigri.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*