40 Treasures

40 Treasures
 • Ideja
  (4)
 • Grafika
  (4.2)
 • Audio
  (4.1)
 • Bonus
  (4)
Overall
4.1
Sending
User Review
0 (0 votes)

Igraj 40 Treasures besplatno

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Слот играта 40 Treasures е развиена од провајдерот Interactive и нуди пет ролери, три редови и 40 фиксни линии за плаќање. Со RTP (Return to Player) коефициент од 95.3%, играчите имаат шанса да освојат значителни добивки преку симболите кои вклучуваат чаши, цреши, круни, портокали и сливи. Дивиот симбол е означен со IS WILD и може да заменува други симболи за да се формираат добитни комбинации. Играта има тема поврзана со богатства и луксуз, при што се истакнуваат симболите на круната и богатството како централни елементи.

40 Treasures

Графика и аудио

Графиката и звуците во 40 Treasures се внимателно дизајнирани за да ја прикажат темата на богатства и луксуз. Симболите на ролните се живописни и детални, вклучувајќи златни чаши, цреши, круни, портокали и сливи, што придонесува за визуелно привлечна игра. Анимациите се мазни и ги истакнуваат добитните комбинации на динамичен начин. Звуковите се допирни и интензивни, со ефекти кои го придружуваат секое вртење на ролните и добивање на добитна комбинација, создавајќи возбудлива атмосфера за играчите. Музиката е темпирана за да ја зголеми тензијата и задоволството од играта, дополнително збогатувајќи го целокупното искуство.

Симболи

Во слот играта 40 Treasures симболите се поделени на високо платени и ниско платени симболи. Високо платени симболи вклучуваат златни чаши и круни кои носат најголеми добивки при совпаѓање. Ниско платени симболи се црешите, портокалите и сливите кои носат помали добивки. Дивиот симбол е означен со WILD и може да замени било кој друг симбол освен Скатерот за да се формираат добитни комбинации. Скатер симболот активира дополнителни бонуси како бесплатни вртења кога ќе се појави на одреден број ролните.

Симболи
Симболи

Бонус

Во слот играта 40 Treasures бонус функциите играат клучна улога во зголемувањето на шансите за добивки. Дивиот симбол WILD се појавува само на втората, третата и четвртата ролна и заменува сите други симболи освен скатерот за да формира добитни комбинации. Скатер симболот носи дополнителни добивки кога се појавува на ролерите. Покрај тоа, играта вклучува симболи кои се делат на високо платени и ниско платени. Ковчегот со богатство е највисоко платениот симбол и носи значителни добивки, додека круните, јаболката, портокалите, лубениците и лимоните носат различни нивоа на добивки. Овие бонус функции ја прават играта возбудлива и интригантна за играчите.Главните бонус функции се дивиот симбол WILD кој заменува други симболи и Скатер симболот кој носи дополнителни добивки. Играта е фокусирана на овие бонус функции и на симболите со висока и ниска исплата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*