Ultimate Hot

Ultimate Hot
 • Идеја
  (3.8)
 • Графика
  (4.2)
 • Аудио
  (4.8)
 • Бонус
  (4.5)
Overall
4.3
Sending
User Review
0 (0 votes)

Играј Ultimate Hot бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

EGT е познат по производството на серија слотови кои вклучуваат 20 Super Hot, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Flaming Hot и Supreme Hot, па затоа не е изненадувачки што објавија уште еден слот во сличен стил, Ultimate Hot. Иако ова е еден од поедноставните EGT слотови, тој е доволно интересен за играчите. Овој слот го комбинира она што го сакаат повеќето играчи – ретро симболи како среќна седмица, ѕвезда, ѕвонче, како и симболи претставени со овошје како што се дињи, грозје, лимони, портокалови сливи и цреши. Ultimate Hot не содржи диви симболи.

Ова е слот со три реда и пет линии за плаќање и е вистински потсетник на минатото кога слотовите беа многу лесни за играње, но со големи награди. Како и кај скоро сите слотови од овој тип, Ultimate Hot исто така вклучува опција за автоматско играње.

Графика

Што се однесува до графиката, таа е пријатна за око и исклучително едноставна, што дополнително го подобрува ретро впечатокот. Сите симболи се јасно претставени, а слотот е малку спартански, без непотребни детали кои би го одвлекувале вниманието на играчот, што е во согласност со целта на EGT да направи едноставен ретро слот.

Ultimate Hot графички интерфејс
Ultimate Hot графички интерфејс

Аудио

Кога станува збор за звукот на слотот Ultimate Hot, ситуацијата е идентична како и во случајот со графиката. Играчите ќе можат да го слушнат добро познатиот спин звук, кој иако е монотон, не остава впечаток на досада. Подолгите мелодии може да се слушнат кога се добива победата, а должината е различна во зависност од тоа колкава е добивката.

Бонус

Ultimate Hot е специфичен слот по тоа што нема многу опции кога станува збор за можноста за бонуси. Веќе споменатата опција „коцкање“ можеби не е бонус во прва смисла на зборот, но дава можност за убава победа. Играчот ќе треба да избере во која боја ќе биде извлечена следната карта, црвена или црна, а доколку погоди ќе го удвои освоениот број, во спротивно ќе загуби се што освоил.

Има и бонус за Џекпот картичка што играчот може да го добие по секое вртење. Во оваа опција, играчот ќе има 12 карти свртени надолу пред себе. Со вртење секој играч добива одредена награда и може да избере најмногу девет карти. Ако играчот избере три исти карти, бонусот се активира.

Ultimate Hot gamble опција
Ultimate Hot gamble опција

Заклучок за Ultimate hot

Поради својата едноставност, Ultimate Hot секако не е ново чудо, особено кога ќе се спореди со големиот избор на модерни видео слотови достапни за гејмерите на интернет. Сепак, со својот ретро шмек и изглед ќе привлече постари играчи кои со задоволство ќе се потсетат на тоа како изгледаше играњето пред појавата со онлајн казината, што веројатно беше целта на EGT со овој слот. Од друга страна, ова е повеќе од солиден слот за помладите играчи кои можат да научат многу за основната структура на слотот со три реда и да влезат во светот на видео слотови.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*