Narcos

Narcos
 • Идеја
  (4.2)
 • Графика
  (4)
 • Аудио
  (4.1)
 • Бонус
  (3.5)
Overall
4
Sending
User Review
0 (0 votes)

Играј Narcos бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Во склад со една од најпопуларните серии на Netflix, компанијата NetEnt одлучи да направи слот под истото име Narcos, кој е еден од најсвежите слот игри на оваа компанија. Иако серијата е полна со насилство и наркотици, таа е минимизирана во оваа слот игра и Колумбија од 70-тите е само основата за оваа игра.

Наркос има класичен сет на слот игри во пет линии со три реда и им дава можност на играчите да победат на дури 243 начини. Симболите во оваа игра се анимирани цртежи на Пaблo Ескобар, агентите Пења и Марфи, потоа една од девојките на Ескобар, како и фламинго, авиони и мапи опкружени со оружје, бомби и пари. Тука се и буквите A, J, K и Q. Симболот скејтер во оваа слот игра е автомобилот на Пабло Ескобар, додека полициската значка е див симбол што може да замени кој било од основните симболи. Овој слот има и автоматска репродукција, така што играчот може да постави вртењата да се извршуваат автоматски.

Графика

Слотовите базирани на телевизиски серии обично користат вистински фотографии од актерите, но во случајот со Наркос, ликовите се прикажани во форма на реалистични цртежи, што воопшто не изгледа лошо. Целосниот слот е направен во стил на анимација, а позадината се менува во зависност од тоа дали се активирани некои бонуси. Графиката е одлично направена, а нивниот стил доста потсетува на популарната видео игра GTA, која може да биде од голема помош за привлекување повеќе играчи.

Narcos слот игра
Narcos слот игра

Аудио

Музичката позадина одлично се вклопува во атмосферата на слотот, бидејќи може да се слушне музиката на Маријачи, која е во директна врска со серијата. Звукот на стартување на слотот е карактеристичен, бидејќи е цевка од пиштол, а има неколку мелодии кога ќе победите. Во секој случај, NetEnt успеа да направи хит и со музика, бидејќи се убаво се вклопи и дава вистинска атмосфера која им е добро позната на љубителите на серијата.

Бонус

Наркос има неколку интересни бонус опции што ги нуди на играчите. Една од основните бонус опции се бесплатни спинови кои се добиваат преку три симболи. Играчот добива 10 бесплатни спинови, а за време на нивното играње, симболите кои даваат повеќе кредит може да се претворат во диви симболи, што носи повеќе добивки.

Има и бонус што играчот го активира доколку добие три или повеќе таканаречени „заклучени“ симболи во истиот ред. Симболот е прикажан како полициска фотографија на Пабло Ескобар, а играчот добива три бесплатни спинови. Симболите „Golden Locked“ се претставени како златен куфер во кој може да има парични награди и бесплатни спинови.

Заклучок за Наркос

Многу луѓе во светот се целосно „луди“ по серијата Narcos, а јасно е дека NetEnt сакаше да ја искористи таа публика и завршија одлична работа со овој слот. Јасно е дека оние играчи кои воопшто не ја гледаат ТВ серијата ќе уживаат во овој слот, што само покажува колку добра работа заврши NetEnt со овој слот. За играчите кои сакаат слот исполнет со акција и одредени додатоци, слотот Narcos е вистинската работа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*