Flaming Hot

Flaming Hot
 • Идеја
  (5)
 • Графика
  (5)
 • Аудио
  (4.5)
 • Бонус
  (4.5)
Overall
4.8
Sending
User Review
0 (0 votes)

Играј Flaming Hot бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Flaming Hot е една од слот-игрите на кои играчите особено ќе сакаат да обрнат внимание, особено што е слот од провајдерот EGT, кој во случајот на оваа игра, која нуди дури 40 потенцијални линии за плаќање, целосно ги надмина очекувањата.

Во оваа слот игра, која има пет линии со по четири симболи, можете да видите веќе препознатливи овошни симболи како што се лубеници, грозје, цреши, јаболка, праски и банани. Покрај симболите за овошје, има и БАР или златна плочка, диви симболи и скејтер, како и седмица која е најпосакувана. Диви симболи и скејтери можат да ги зголемат потенцијалните добивки на играчите до 500 пати. Симболот wild (див) е претставен со зборот wild, додека скејтерите се претставени со симболот на доларот.

Овошните симболи се најмалку профитабилни и на играчите можат да им донесат од 2.000 до 4.000 кредити, БАР носи 6.000, а јасно е зошто седмицата е најпосакуваниот симбол бидејќи може да донесе дури 20.000 кредити. Како и кај другите слот-игри од овој тип, постои опција за автоматско играње што играчите можат да ја постават за да го избегнат постојаното кликање на копчето.

Графика

Во случајот со слот-играта Flaming Hot, може да се каже дека графиката е речиси беспрекорна, иако на прв поглед изгледа дека не е со висок квалитет. Интерфејсот на играта изгледа многу добро и иако е едноставен, визуелно изгледа исклучително добро. Исто така, нема дополнителни и излишни детали кои би го одвлекувале вниманието на играчите од самата игра.

Flaming Hot графички интерфејс
Flaming Hot графички интерфејс

Аудио

Иако софтверот EGT вложи многу напор во Flaming Hot, звукот дефинитивно не е подобрен во споредба со игрите од овој тип. Како и кај другите игри, звукот е многу едноставен со Flaming Hot. Ова значи дека и во оваа игра слушате краток звук при вртење на слотот, потоа малку поинаков звук кога играчите добиваат некои од симболите кои не се овошни и има подолги мелодии што може да се слушнат кога ќе се постигне победа.

Бонус

Нема посебни бонуси кои би ги зголемиле добивките на играчите во играта Flaming Hot. Играчите имаат можност да ги удвојат добивките по добитната комбинација преку опцијата „коцкање“. Оваа опција е иста како и кај другите игри од EGT, на играчите ќе им биде понудено да ја погодат бојата на следната карта – црна или црвена. Добивките ќе им се удвојат ако ја погодат бојата на картата, додека ќе загубат се доколку направат погрешен избор. Исто така, како и кај другите слот-игри од овој тип, опцијата „коцкање“ е опционална и играчите можат да ја прескокнат.

Во играта Flaming Hot, можно е да се активира опцијата Џекпот. Во таа прилика пред играчот се појавуваат 12 карти со три симболи со лието надолу, а задачата на играчот е да ги поврзе картите со истиот симбол во најкус можен рок, бидејќи колку побрзо го направат тоа, толку е поголема добивката.

Заклучок за Flaming Hot

Оваа игра дефинитивно ќе биде интересна за играчите и тие дефинитивно треба да ја пробаат. Недостигот на бонуси може да изгледа како разочарување за некои играчи, но можноста за голема победа во основната игра секако го надополнува тој недостаток. Нема сомнеж дека поради тоа оваа игра ќе биде меѓу омилените на играчите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*