40 Super Hot

40 Super Hot
 • Идеја
  (5)
 • Графика
  (4.5)
 • Аудио
  (5)
 • Бонус
  (4.5)
Overall
4.8
Sending
User Review
4.6 (5 votes)

Играј 40 Super Hot бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

За сите оние кои се љубители на 20 Super Hot слот игри, важно е да не ја пропуштат оваа слот игра. Со слот играта 40 Super Hot, сите љубители на слотот 20 Super Hot само дополнително ќе го зголемат уживањето во подобрената верзија на слот-играта за која е одговорен провајдерот EGT.

Како и слотот 20 Super Hot, и овој слот е исто така ретро слот и нуди многу можности за победа. Има пет линии со по четири симболи, кои се користат за да се понудат различни комбинации кои можат да дадат потенцијално голема исплата.

Најголем дел од симболите во играта се овошја како портокали, лубеници, грозје, лимони, сливи и цреши, а покрај нив има и скејтери кои се претставени со симболот „ѕвезда“ во 40 Super Hot. Има и диви симболи, или „седмици“. Со помош на скејтери, кои се најважните симболи, играчите можат да отклучат различни можности за бонуси и добивки. „Седмица“ служи како џокер и служи како замена за кој било симбол освен ѕвездата и може да се појави во која било лента.

Слот 40 Super Hot ги има речиси истите функции како повеќето слот игри, вклучувајќи ја и опцијата за автоматска игра каде играчите не мора да го вртат слотот секој пат, туку наместо тоа, можат да го постават да врти сам и да уживаат.

Графика

Бидејќи веќе споменавме дека слот-играта 40 Super Hot е ретро игра, таква е и графиката која е целосно приспособена за да изгледа во тој стил.

Приказот на играта е целосно јасен, а исто така и симболите. Нема претерани детали кои често може да ги одвратат играчите од играње слот игри.

40 Super Hot - Графички интерфејс
40 Super Hot – Графички интерфејс

Аудио

Како и кај повеќето ретро игри, звукот е сличен и со 40 Supr Hot слот. Со вртење на слотот се произведува карактеристичен звук што се менува ако играчот добие „ѕвезда“ или „седмица“. Во играта нема други мелодии, освен кратката во случај на добитна комбинација.

Бонус

Во 40 Super Hot, играчите ја добиваат опцијата за бонус ако добијат „ѕвезда“. Со нејзина помош, играчите отклучуваат различни бонуси кои можат да им донесат до 10.000 кредити.

Кога играчите победуваат, имаат можност да играат „двојно или ништо“. Се појавува опцијата да се погоди која боја ќе биде следната карта, црна или црвена. Ако играчот погоди, неговите добивки ќе се удвојат, а ако промаши, губи се што освоил. Играчите имаат можност да играат „двојно или ништо“ три пати по ред. Оваа опција во играта е опционална и играчите можат да ја прескокнат.

Заклучок

Ако сте љубител на ретро слот игри, слотот 40 Super Hot е вистинскиот избор за играта. Покрај тоа што создава вистинско искуство во светот на слот игрите, исто така обезбедува голем број можности за победа.

1 Trackback / Pingback

 1. Ultimate Hot - Kazinoigri.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*