Copy Cats

Copy Cats
 • Идеја
  (4.5)
 • Графика
  (4.5)
 • Аудио
  (3.5)
 • Бонус
  (3.5)
Overall
4
Sending
User Review
0 (0 votes)

Играј Copy Cats бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Copy Cats е слот игра создадена од Netent и објавена во 2017 година. Тоа е класична игра 5х3 што им овозможува на играчите да го изберат износот на облогот со избирање помеѓу еден и 10 облози по линија.

Еден од симболите во оваа игра се, како што вели името на слотот, мачки во црвена, сина, розова и златна боја, додека и другите симболи лесно се поврзуваат со мачки, како што е шише млеко, ѕвонче, стапало, глушец и остатоци од изедена риба. Иако дизајнот можеби не е премногу оригинален, играта е доволно забавна и шарена за да го задржи вниманието на играчите.

Симболот мачка во злато е див симбол и може да го замени кој било друг симбол во играта освен симболот скејтер кој е претставен како ѕвонче. Copy Cats има и опција за автоматско играње за играчите да можат да уживаат во играта без притискање на копче.

Графика

Графиката во Copy Cats е доста интересна и пријатна за око, што не е изненадувачки бидејќи Netent веќе има изградено статус на компанија чии игри отсекогаш имале одличен графички интерфејс. Слотот е направен во стил на цртан, се е доста колоритно и детално, но не е тешко за око, изгледа многу пријатно, а анимацијата е одлична. Згора на тоа, графиката на играта е толку добро направена што компензира за некои други недостатоци што ги има овој слот.

Copy Cats графички интерфејс
Copy Cats графички интерфејс

Аудио

Звукот во Copy Cats е многу пријатен, особено затоа што играта е придружена со џез музика која совршено се вклопува со настаните во слотот. Мелодијата е доволно пријатна што и по долго слушање нема да биде тешка за играчите или пак досадна. Кога играчите ќе забележат одредена победа, се слуша различна мелодија, чија должина зависи од големината на победата, па целосниот впечаток кога станува збор за звукот е многу позитивен.

Бонус

Copy Cats нема голем избор на опции кога станува збор за бонус опции. Со добивање на три ѕвона за мачки, играчот добива бесплатни спинови, поточно 10. Доколку играчот добие три или повеќе симболи скејтер додека игра бесплатни спинови, ќе добие дополнителни 10 спинови.

Заклучок за Copy Cats

Со оглед на сите нешта, NetEnt создаде прилично стандардна слот игра со само неколку дополнителни работи кои малку го зачинуваат целокупното искуство. Додека на играчите генерално им се допаѓаат можностите на слотови дизајнирани да ги направат работите непредвидливи, има многу кои го претпочитаат стилот на Copy Cats – не сосема едноставен, но доволно за да додаде сложеност за играта да не биде премногу повторувачка. Copy Cats сигурно нема да стане класика, но секако е интересен и забавен слот со кој играчите ќе можат да го исполнат своето време.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*