Fruit Zen

Fruit Zen
 • Идеја
  (4.1)
 • Графика
  (4.6)
 • Аудио
  (4.1)
 • Бонус
  (4.2)
Overall
4.3
Sending
User Review
0 (0 votes)

Играј Fruit Zen бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Слотот Fruit Zen е уште еден одличен видео слот од BetSoft, истиот провајдер на софтвер кој е одговорен за одлични наслови како што се Boomanji, Sugar Pop и True Sheriff. Овој слот е поставен во три реда и пет колони со 10 линии за плаќање кои исплаќаат од лево кон десно или од десно кон лево, во зависност од тоа која добитна комбинација е посилна.

Освен што од името јасно се гледа дека се работи за слот со тема овошје, темата е и зен, што значи смиреност. И навистина, целата игра зрачи со смиреност, толку нетипично за слот за онлајн казино и сигурно играчите брзо ќе го почувствуваат тоа чувство играјќи го овој слот.

Овошјата се симболи во играта, а има портокали, грозје, лубеници, сливи, лимони, цреши и малини. Од овие симболи, портокалите носат најмногу пари. Има и симбол на Fruit zen кој служи како див симбол, додека во овој слот на BetSoft нема скатер. Овој слот, исто така, го следи стандардот во однос на опцијата за автоматска игра што играчот може да ја постави за автоматско вртење.

Графика

Еден од најсилните предности на слотот Fruti Zen е дефинитивно графиката. Таа е толку добро направена и целосно ја следи основната тема на овој слот. Дека се работи за сериозен квалитет лесно се забележува од самиот изглед на овошјата, бидејќи навистина изгледаат како вистински и нудат вистинско 3D искуство, а не изгледа само како обична слика – што е релативно заеднички случај со останатите слотови кои имаат овошна тема.

Боите на овошјето и целиот слот се одлично изработени, се е јасно и прецизно прикажано. Позадината на слотот покажува мало бранување на вода и овој ефект на анимација е исто така извонредно направен и играчите навистина ќе уживаат во овие сцени и изгледот на слотот додека играат.

Fruit Zen
Fruit Zen

Аудио

Може да се каже дека, BetSoft направи многу добра работа кога станува збор за звукот во слотот Fruit Zen. Звучните ефекти целосно го следат смирувачкиот тон на играта, па играчите постојано ќе бидат воодушевени од смирувачката мелодија во текот на играта. Почетокот на слотот е проследен со механички звук, додека добивките имаат малку подолг звучен ефект, кој сепак не се разликува во зависност од тоа колкава е добивката. Кога играчот ќе го добие вајлд симболот, во тој момент се слуша гонг, што е единствениот момент кога се нарушува смирувачкиот тон на слотот Furit Zen.

Бонус

Слотовите на BetSoft се познати по различните опции и бонуси што ги имаат, така што Fruit Zen не се разликува во однос на тоа. Главната опција на овој слот е симболот Fruit Zen кој исто така е див и кој се шири низ целата колона кога играчот ќе го добие и победничките комбинации се исплатат. Исто така, во таа прилика, играчот добива бесплатен спин, а колоната во која е симболот Fruit Zen останува заклучена за време на бесплатниот спин.

Постои можност да се појави дополнителен симбол на Fruit Zen за време на бесплатен спин и кога тоа ќе се случи, бесплатниот спин повторно ќе се активира. Играчите треба да знаат дека симболот Fruit Zen се појавува само во колоните два, три и четири.

Fruit Zen
Fruit Zen – Wild симбол

Заклучок

Како и сите други слот игри на BetSoft, и овој слот има динамичен, но едноставен интерфејс. Се е јасно прикажано и играчите ќе имаат добар преглед на се што им е важно. Графиката е секако најсилниот дел од овој слот и заедно со музиката го прави играњето на овој слот многу забавно. Очигледно е дека BetSoft вложи многу труд во овој слот почитувајќи ги сопствените високи стандарди и може да се каже дека успеа да ги следи стандардните во секоја смисла.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*