Burning Hot

Burning Hot
 • Идеја
  (5)
 • Графика
  (4.5)
 • Аудио
  (5)
 • Бонус
  (4)
Overall
4.6
Sending
User Review
0 (0 votes)

Играј Burning Hot бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Ако сакате слот игри со ретро шмек, тогаш Burning Hot од EGT е една од најдобрите слот игри што можете да ги играте, a што ќе ви овозможи многу забава бидејќи е многу привлечна и интересна.

Како и повеќето игри од овој тип, слот-играта Burning Hot се состои од овошни симболи на портокал, диња, цреша, лимон и грозје, но има и други симболи во оваа игра кои ја прават уште поинтересна, како што се ѕвездите, седмица и четирилисната детелина. Бројот на можни комбинации во оваа игра е зголемен со „симболи скејтер“ и тие се најбарани, а во оваа игра овие симболи се во знакот на доларот и виолетова ѕвезда. Детелината со четири листа е див симбол и ги менува сите основни симболи.

Започнувањето на играта е исто како и кај другите игри од овој тип, односно играчите ја започнуваат со избирање на улогата што сакаат да ја играат. Исто така, како и кај другите игри, постои опција за автоматско играње која ќе му овозможи на играчот да ја прилагоди ротацијата на слотот за да не мора постојано да клика на копче.

Графика

Што се однесува до графиката, EGT вложи сериозни напори за да ја направи играта Burning Hot исклучително пријатна за око. Интерфејсот на играта е јасен и чист, не преполн со детали што би го одвлекувале вниманието на играчите, додека боите се многу живи со интересни анимации. Графичките решенија кои се вклопуваа на овој начин се покажаа како добри и играчите генерално добро ги оценија.

Burning Hot
Burning Hot графички приказ на интерфејс

Аудио

Покрај тоа што графиката е одлично направена во Burning Hot, звукот не заостанува. Оваа игра се карактеризира со претежно едноставни звуци при вртење на слотот, кои веќе се видени во другите игри на овој тим. Се следи различен звук кога играчите добиваат еден од симболите и тој звук брзо се памети, додека подолгите мелодии се прикажуваат кога играчот ќе успее да постигне една од победничките комбинации.

Бонус

Во оваа игра, можно е да се постигнат голем број различни бонуси, во зависност од комбинацијата на одредени симболи. Ѕвезда, долар и детелина со четири листа можат да донесат сериозни бонуси. Со само три ѕвезди, може да се добијат 2.000 кредити, додека со симболи од пет долари, играчот може да добие до 10.000 кредити.

Burning Hot исто така нуди опција за оние играчи кои сакаат да ризикуваат со опцијата „коцкање“. Играчите имаат шанса да ги удвојат освоените кредити со погодување на боја на карта – црна или црвена. Доколку победат, добивките се удвојуваат, но промашувањето носи губење на се што е освоено.

Burning Hot
Burning Hot gamble опција

Заклучок за Burning Hot

Burning Hot е игра која го привлекува вниманието на играчите, особено на оние кои сакаат да играат овошни слотови. Оние кои сакаат да играат едноставни видео слотови во кои постои можност за големи добивки, не треба да ја прескокнуваат играта.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*