20 Burning Hot

20 Burning Hot
 • Идеја
  (3.6)
 • Графика
  (4.2)
 • Аудио
  (4.3)
 • Бонус
  (4.1)
Overall
4.1
Sending
User Review
0 (0 votes)

Играј 20 Burning Hot бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

20 Burning hot слот направен од EGT Interactive е всушност подобрена верзија на Burning hot слотот што објаснува зошто името звучи познато. Темата на слотот е иста како и неговиот претходник, што подразбира прилично традиционален изглед. Ова е слот од пет линии со 20 линии за плаќање, по што играта го доби своето име. Претходната игра имаше само пет линии и ова е на некој начин проширена верзија на тој слот. Целта на играта е да се поврзат идентични симболи од лево кон десно, минимум три, со цел играчот да победи.

Симболите во овој слот се идентични со оние во жешкиот слот Burning и ќе им бидат познати на сите играчи кои играле класични слотови во минатото. Најмалата добивка доаѓа од портокалите, сливите, црешите и лимоните. Малку повисоки добивки даваат ѕвончињата, лубениците и грозјето, а најдобриот симбол што дава најмногу е седмицата што дава дури и некаква утешна награда, дури и ако играчите добијат само две седмици. Овој слот содржи и два скатер симболи, кои се знакот на доларот и ѕвездата, иако ниту еден од нив не е поврзан со бонус. Дивиот симбол во играта е детелина со четири листа и таа е најважниот симбол во играта што може да ги промени сите други симболи. Овој слот има и опција за автоматска репродукција, така што играчите можат да го постават слотот да стартува автоматски.

Графика

Како и во играта, 20 Burning Hot има многу јасна и прецизна графика. Симболите се добро претставени, изгледаат чисто, а самата игра нема непотребни детали кои би можеле да го одвлечат вниманието на играчите. Се чини дека барем визуелно, симболите се малку поголеми од претходната игра. Во секој случај, EGT немаше причина да го промени својот пристап кога станува збор за овој слот кој графички изгледа, исклучително.

20 Burning Hot - Графички интерфејс
20 Burning Hot – Графички интерфејс

Аудио

Немаше никакви промени ниту овде во споредба со претходникот на 20 Burning жешкиот слот. Како и кај неговиот претходник, звукот е чист и јасен. Вклучувањето на слотот дава карактеристичен и добро познат звук, како при запирање на слотот. Се разбира, постојат различни мелодии за различните добивки што ги прават играчите. Во секој случај, ЕГТ се водела по изреката дека се што е добро не треба да се менува.

Бонус

Еден бонус од овој слот е способноста да се прошири симболот за дива детелина со четири листа и да се појави на секоја позиција во редот, што ги множи шансите на играчот да оствари голема победа. Овој слот нема опција со бесплатни спинови, но има можност за коцкање. Односно, да се погоди бојата на задната карта што ќе биде извлечена и дали ќе биде црвена или црна. Ако играчот успее да погоди, неговата победа ќе биде удвоена, но ако промаши, ќе изгуби се што освоил.

Постои и можност за џекпот, иако тоа не е класичен бонус. За време на секое вртење, играчот има шанса да лансира опција за џекпот што ќе му покаже 12 карти свртени надолу. Играчот отвора една по една карта и кога ќе отвори три исти од нив, го добива џекпотот.

Заклучок за 20 Burning Hot

Иако 20 Burning Hot несомнено има многу заедничко со својот претходник, веруваме дека играчите ќе бидат многу заинтересирани да го играат и овој слот. Со додавање на дополнителни линии за плаќање, EGT прилично ја освежи играта, па оние играчи кои веќе ја играле претходната верзија на играта ќе најдат нешто ново и во оваа. Единствениот вистински недостаток е недостатокот на бесплатни вртења, но тоа не го расипува целокупниот впечаток, што секако е позитивен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*