100 Super Hot

100 Super Hot
 • Идеја
  (3.7)
 • Графика
  (4.3)
 • Аудио
  (4.8)
 • Бонус
  (3.9)
Overall
4.2
Sending
User Review
1 (1 vote)

Играј 100 Super Hot бесплатно

Играј во Fullscreen Mode

За да излезете од Fullscreen Mode притиснете “Esc”

Идеја

Овој EGT слот е еден од оние кои не бараат премногу знаење и се чини дека е наменет за играчи кои најмногу ги ценат едноставните слотови. 100 Super Hot е уште еден слот со ретро шмек во кој овошјето ги претставува основните симболи, а има лимони, грозје, дињи, сливи, цреши и портокали и е последното продолжение од серијата слотови Burninh Hot со овошна тема. Има само еден симбол на скејтер во слотот 100 Super Hot, а тоа е ѕвездата, додека црвената седмица е див симбол и може да послужи како замена за кој било основен симбол.

100 Super Hot содржи пет колони со четири реда, па дури и 100 линии за плаќање кои минуваат низ различни колони во сите можни насоки. Како и кај сите вакви слотови, 100 Super Hot исто така им дава на играчите автоматска игра, за да можат да ги постават вртењата да се активираат сами додека седат и гледаат како победуваат.

Графика

Графичките решенија во слотот 100 Super Hot се исклучително едноставни, но затоа се многу ефикасни. Графиката е скоро најнова, со многу малку анимација, но се чини дека свесно тргнале на такво решение за играчите навистина да да не бидат отргнати од дополнителни анимации. И покрај едноставниот изглед, тој всушност е многу подобар од претходните верзии, а сите симболи се убаво и јасно претставени со доста живи бои.

100 Super Hot - Графички интерфејс
100 Super Hot – Графички интерфејс

Аудио

Звукот е веќе стандарден кога станува збор за овие типови слотови и нема големи изненадувања. Играчите ќе имаат можност да уживаат во добро познатиот спин звук, кој веројатно по некое време ќе стане прилично монотон, но не и досаден. Слично е и кога играчите прават профит. Мелодијата е подолга во тој случај, иако зависи и од големината на добивката, но не се разликува многу.

Бонус

Иако можеби не се смета за бонус во вистинската смисла на зборот, стандардната опција „коцкање“ ќе биде од интерес за играчите. Имаат можност да ја удвојат добивката со погодување на боите на следната карта што ќе се извлече, црвена или црна. Ако ја погодат бојата, ќе имаат двојно повеќе од онаа со која ја почнале опцијата „коцкање“, но ако нивниот избор е погрешен, ќе останат без се. Оваа опција е опционална за играчите.

Друга бонус опција е Jackpot Cards Mystery. Овој бонус има четири нивоа и секоја карта одговара на одредено ниво. Кога ќе се активира оваа опција, играчот добива 12 карти свртени надолу и мора да извлече три од истите и да ја добие соодветната награда.

Заклучок

Ова е исклучително едноставен слот направен за играчите да можат да го играат и да уживаат во него. EGT не сакаше да го промени она што веќе го прави одлично, туку воведе само некои мали подобрувања во добар слот. Оваа игра ќе биде најпогодна за играчи кои немаат големо искуство во слот-игри и можеби е добро да го стекнат истото преку вакви игри.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*